Bizimle İletişime Geçin!

Yardım soru veya yorumlarınız mı var?
Sizden haber almaktan mutluluk duyarız. Geri bildiriminiz varsa, aşağıdaki mail adresimize mailinizi iletebilir veya iletişim formunu kullanarak bize bir mesaj gönderebilirsiniz; Temsilcimiz size en hızlı şekilde dönüş sağlayacaktır.

[email protected]



    Bizi Sosyal Medya'da da Takip Edin!

    Tüm beğeni, istek, şikayet ve düşüncelerinizi sosyal medya platformlarımız üzerinden de bizlerle paylaşabilirsiniz.



    @anneceblog

    Anneceblog | Duygu DOĞAN 

    www.anneceblog.com | burada herşey annece!

    İletişim: [email protected]

    Doğum öncesinden başlayan zahmetli ama bir o kadar da heyecan verici bu süreçte anne ve anne adaylarına bilgi birikimimi ve tecrübemi aktarmaya çalışıyorum,
    bebeklerin ve ailelerin mutluluğu için en önemli konulara dikkat çekerek yapılması gereken her şeyi adım adım detaylıca anlatmaya özen gösteriyorum. iletmek istediğiniz öneri, talep ve şikayetlerinizi her zaman dinlemeye hazırım!

    • Hemen şimdi instagram sayfamızı @anneceblog takip edin!
    • Güncel yazılarımdan anında haberdar olmak için bize katılın!
    • Yorumlarınızla değerli görüşlerinizi iletmek için kayıt olmadan bize hemen mesajınızı gönderebilirsiniz.
    • anneceblog’da anne ve bebeğe dair duygu, düşünce, bilgi ve güncel tüm haberleri bulabilirsiniz.

     


    Biliyor muydunuz?

    Dünya genelinde Instagram’ın her yaş aralığındaki kullanıcılar arasında en popüler platform olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, son yıllarda anne veya anne adaylarının Instagram’ı çok aktif olarak kullanmaya başladığı görülmektedir. Bunun sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz;

    İnstagramın, anneler için popüler bir sosyal ağ olmasının yanı sıra doğru kullanıldığında çocuklarının gelişimini, aktivitelerini ve bağlantı kurduğu diğer annelerle etkileşime geçerek deneyimlerini paylaştığı çok önemli bir platformdur. Hatta bir çok etkinlik bulabileceği gibi destek alabileceği pedagog, çocuk gelişim uzmanları ve çocuk doktorlarının içerikleriyle daha da bilgilenerek donanımlı bireyler yetiştirmede fayda sağlamaktadırlar. Ayrıca, ürünler, hizmetler veya çocukları için bir çok faydalı içeriğe de ulaşabiliyorlar.

    anneceblog.com‘da yer alan tüm bilgiler anne içgüdüsüyle ve tecrübesiyle yazılmıştır.” Her zaman tek başımıza kendimizi geliştirmemiz mümkün olmayabiliyor. Bazen bir uzman bilgisi ve gözlemi kişisel açıdan bizi geliştirebiliyor bu yüzden bize iletmek istediğiniz öneri, talep ve şikayetlerinizi her zaman dinlemeye hazırız!